Novosti
In memoriam Ivan Obad

08. 07. 2015.

Dragi obrtnici,

s dubokom boli obavještavamo vas da je 07. srpnja preminuo dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Zagreb i Obrtničke komore Zagreb, poznati zagrebački obrtnik Ivan Obad.

Kao Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba a potom i kao Predsjednik obrtničke komore Zagreb, pokrenuo je i proveo mnoge projekte za dobrobit obrtnika i obrtništva.

Obavještavamo Vas da će se posljednji ispraćaj našeg dragog predsjednika, kolege, i prijatelja Ivana Obada održati u petak, 10. srpnja 2015. g. u 15:00 sati na Miroševcu.


S poštovanjem,

Obrtnička komora Zagreb

Telegrame sučiti ožalošćenoj obitelji Obad,
možete slati na adresu Slavka Tomerlina 44, Sesvete.

Ivan Obad kao Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba a potom i kao Predsjednik obrtničke komore Zagreb, pokrenuo je i proveo mnoge projekte za dobrobit obrtnika i obrtništva Aktivno se zalagao i na svim razinama dijelovao za pokretanje projekta i realizaciju obrtničkog centra ,provodio je aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije radio je na poticanju tradicijskih i umjetničkih obrta u svojoj predanosti obrtništvu zalagao se i za osiguranje sredstava za povoljno kreditiranje obrtništva putem Štedno kreditne zadruge

Putem Grada Zagreba izborio se za smanjenje Spomeničke rente i zakupnina za proizvodne, uslužne i tradicijske obrte.Pokrenuo je suradnju s Hrvatkim zavodom za zapošljavanje i proveo korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja .Bio je socijalno osjetjiv te potaknuo rješavanje pitanja dugovanja obrtnika po osnovi poreza, doprinosa i dr.

Kao i korištenje sredstava iz EU fondova .Tijekom svog mandata Ivan Obad potaknuo je realizaciju i osnivanje ustanove za srednjoškolsko obrazovanje odraslih.

Preko pedeset godina aktivno i sa ljubljavlju dijelovao je u obrtništvu i za obrtnike.


Knjiga žalosti za preminulog gosp. Ivana Obada nalazi se u predvorju Obrtničke komore Zagreb, te je dostupna od danas do petka u 15h u uredovnom vremenu od 8 do 16 h.

Izvor: OKZ
__________________________________________________________________________________________________

UO-Jastrebarsko ©2013.
Obrazovanje
Najnovije informacije o obrazovanju

Tečajevi i osposobljavanje
Detalji o tečajevima

Datoteke uz članak: