Novosti
Udruženje obrtnika Jastrebarsko u suradnji sa Obrtničkim učilištem Grada Zagreba organizira pripremu za polaganje majstorskog ispita

21. 09. 2015.

Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02).

Cijenjeni  polaznici -polaznice  za polaganje majstorskog ispita, pripreme za polaganje ispita sa uvodnim predavanjem počet će u:

Četvrtak, 01.10. 2015.  u Udruženju obrtnika Jastrebarsko, Tadije Smičiklasa 3,
s početkom u 18:00 sati.

Molimo da  nam upisnicu za pripremu/nastavu popunite podacima i dostavite osobno
ili na e-mail uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr; najkasnije do ponedjeljka 28.09.2015. godine.

Upisnicu možete naći na stranicama udruženja www.uo-jaska.hr; ili Obrtničkog učilišta www.obrtnicko-uciliste.hr;

Temeljem prijave za polaganje majstorskog ispita Obrtničko učilište organizira provođenje nastave/pripreme, kako bi što bolje i uspješno položili majstorski ispit.

Jesenski rok polaganja ispita traje od 02.11.2015. - 11.12.2015. godine.

U  suradnji sa nastavnicima  puno kvalitetnije i brže naučit  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskih ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i struka) i praktični dio radne pedagogije.

Nastava je organizirana  za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  strukovni sadržaji. Nastava iz strukovnih sadržaja prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizirana tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz te struke. Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

Ukoliko ne želite polaziti cijelu pripremu svakako prijavite pripremu za radnu pedagogiju jer su Vam ta znanja  neophodno potrebna da bi uspješno položili ispit.

Za nastavu smo Vam pripremili ispitna pitanja i kataloge temeljem kojih će te pratiti nastavu i koja su uključena u cijenu priprema.

Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn s mogućnošću plaćanja  u 2 ili više mjesečnih obroka prema dogovorenim mogućnostima, prema računu koji će te dobiti na nastavi, a dosadašnja praksa Ministarstva poduzetništva i obrta i dalje u kontinuitetu je povrat sredstava u iznosu od 70 - 85 %.

Cijena majstorskog ispita propisana je Rješenjem o cijeni polaganja ispita o stručnoj osposobljenosti, pomoćničkog i majstorskog ispita (NN 31/02) i iznosi 2.600,00 kuna.

Dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/ 62 81 382 ili uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr;

Očekujemo Vas 01. 10. 2015. godine  u 18 sati u Udruženju obrtnika Jastrebarsko.
__________________________________________________________________________________________________

UO-Jastrebarsko ©2013.
Obrazovanje
Najnovije informacije o obrazovanju

Tečajevi i osposobljavanje
Detalji o tečajevima

Datoteke uz članak:
Popis dokumentacije
Prijavnica za pripreme
Prijavnica za ispit