Novosti
INFORMACIJA O  PRIPREMAMA  ZA POLAGANJE MAJSTORSKOG ISPITA

21. 09. 2017.

Udruženje obrtnika Jastrebarsko u suradnji sa Obrtničkim učilištem Grada Zagreba organizira pripremu za polaganje majstorskog ispita

Pripreme za majstorski ispit u jesenskom ispitnom roku započet će  besplatnom  informativnom  radionicom u sklopu Tjedna cjeloživotnog  učenja koje Obrtničko učilište organizira u suradnji  sa Obrtničkom komorom Zagreb koja će se održati 26. rujna 2017. u  prostorima  Udruženja obrtnika Jastrebarsko s početkom u 17:00 sati.

Na radionici zaintersirani će dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u dogovorenom vremenu.Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke.
Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva.

Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, regulirani Zakonom o obrtu i Pravilnikom o postupku i načinu polaganja majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti (NN 88/02).
Jesenski rok  polaganja ispita traje od 13.11.2017. - 22.12.2017. godine.
Upisnicu za pripreme možete naći na stranicama  Obrtničkog učilišta www.obrtnicko-uciliste.hr; kao i u uredu Udruženja obrtnika Jastrebarsko, Tadije Smičiklasa 3.
Zainteresirani polaznici priprema molimo da  nam upisnicu za pripremu/nastavu popunite podacima i dostavite osobno ili na e-mail: uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr; najkasnije do 26.09.2017. godine.

U  suradnji sa nastavnicima  puno kvalitetnije i brže naučit  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskih ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i struka) i praktični dio radne pedagogije.
Ukoliko ne želite polaziti cijelu pripremu svakako prijavite pripremu za radnu pedagogiju jer su Vam ta znanja  neophodno potrebna da bi uspješno položili ispit.
Za nastavu smo Vam pripremili ispitna pitanja i kataloge temeljem kojih će te pratiti nastavu i koja su uključena u cijenu priprema.

Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn s mogućnošću plaćanja  u 4 obroka prema računima koje će te dobiti na nastavi ili poštom na Vašu kućnu adresu.
Cijena majstorskog ispita propisana je Rješenjem o cijeni polaganja ispita o stručnoj osposobljenosti, pomoćničkog i majstorskog ispita (NN 31/02) i iznosi 2.600,00 kuna.
Dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/ 62 81 382 ili uo-jastrebarsko@zg.t-com.hr; uo.jastrebarsko@hok.hr; ili mob. 098 611 374.
Srdačno Vas pozivamo i očekujemo na radionicama i pripremama!  Veselimo se Vašem dolasku i druženju!

S poštovanjem,                               
Predsjednik Udruženja Stipe Bučar
Ravnatelj Učilišta Dražen Maksimović
__________________________________________________________________________________________________

UO-Jastrebarsko ©2013.
Obrazovanje
Najnovije informacije o obrazovanju

Tečajevi i osposobljavanje
Detalji o tečajevima

Datoteke uz članak:
Prijavnica za majstorski ispit
Prijavnica za pripreme za majstorski ispit