Novosti
Svečano otvorena radionica za praktičnu nastavu u Srednjoj školi Jastrebarsko

03. 06. 2015.

Otvorenje i obilazak nove radionice za praktičnu nastavu u Srednjoj školi Jastrebarsko održan je u srijedu, 3. lipnja 2015. godine s početkom u 10:00 sati.

Svečanom obilježavanju otvorenja radionice, uz domaćina ravnateljicu Srednje škole Jastrebarsko gđu. Đurđicu Lončarić i profesore škole, nazočili su i:

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, zamjenik župana Rudolf Vujević, Gradonačelnik Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel, zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar, također i u funkciji predsjednika Udruženja obrtnika Jastrebarsko, ravnateljica OŠ Ljubo Babić gđa. Sonja Sertić, obrtnici izvođača radova na radionici Stolarija KOLUDER, vl. Mario Koluder te i INSTALSERVIS MARKOVIĆ, vl. Dalibor Marković.

Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko i Srednja škola Jaska vlastitim sredstvima, financijski su sufinancirali rekonstrukciju bivše kotlovnice u radionicu za praktičnu nastavu, a moderno opremljeni prostor bit će posebice koristan učenicima koji se obrazuju u strukovnim programima za zanimanja: automehaničar, vodoinstalater te instalater grijanja i klimatizacije.__________________________________________________________________________________________________

UO-Jastrebarsko ©2013.
Obrazovanje
Najnovije informacije o obrazovanju

Tečajevi i osposobljavanje
Detalji o tečajevima

Galerija
    visual light boxby VisualLightBox.com v6.0